Languages:  romanian  English  

Despre Noi

Personal Packing System - ne remarcam prin strategia orientata catre client si prin devotamentul aratat acestuia si proiectelor sale pentru a obtine rezultate cat mai bune pentru fiecare proiect in parte.

Pornind de la modele de baza putem realiza un numar infinit de modele de cutii de diferite dimensiuni pentru a putea fi adaptate produsului finit.

Ambalajele create de noi se adreseaza celor care vor sa isi surprinda clientii nu numai prin calitatea produsului, ci si prin aspectul exterior al acestuia. Un ambalaj de calitate creste valoarea estetica a produsului si atrage noi cumparatori.

Echipa noastra de creatie este in continua cautare si cercetare de ambalaje uimitoare, ajutata fiind si de ultimele programe in materie de design, precum si programe speciale pentru crearea ambalajelor, acestea creeaza mediul idel pentru o continua expansiune a numarului de modele de baza pe care le putem oferi clientilor nostri.

Modele noastre au la baza designurile FEFCO si ECMA la care se adauga creativitatea designerilor nostri precum si influente europene si nu numai.

Iata doar cateva din atuurile de care beneficiem si care ne ajuta sa oferim clientilor nostri solutii optime pentru solicitarile fiecaruia.